Új szolgáltatásunk: 3D tervezés és 3D bérnyomtatás

Új dimenzióba lépünk: 3D nyomtatás és tervezés – Mostantól elérhető szolgáltatásaink között

Idén januártól cégünk új szolgáltatást vezet be, és büszkén jelentjük be, hogy mostantól elérhető a 3D tervezés és 3D nyomtatás szolgáltatásunk. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek egyedi termékeket hozzunk létre, valamint gyors prototípusokat készítsünk meglévő termékeikből.

Az új szalagos CR-30 nyomtatónkkal olyan minőségi termékeket állítunk elő, amelyek megfelelnek az ügyfelek legmagasabb elvárásainak. A nyomtató különféle anyagokkal kompatibilis, beleértve a PLA-t, ASA-t, PETG-t és szénszálerősített anyagokat is, így rugalmasan alkalmazkodhatunk az ügyfelek egyedi igényeihez.

Nézzen körül webshopunkon a meglévő termékek között: 3D nyomtatott termékek.

Az előnyök között található a gyors prototípuskészítés lehetősége, melynek számos előnye van az innováció és termékfejlesztés terén. Íme néhány előny, amiért érdemes lehet választani a kézzel fogható prototípusok készítését:

  • Gyorsabb Fejlesztési Folyamat: A 3D nyomtatott prototípusok lehetővé teszik a tervezők és fejlesztők számára, hogy gyorsabban vizsgálják és értékeljék a terveket. A hagyományos prototípusok gyártása hosszabb időt vehet igénybe, míg a 3D nyomtatás lehetővé teszi a gyors és hatékony fejlesztési folyamatot.
  • Költséghatékony Prototípuskészítés: A 3D nyomtatás segítségével a prototípusok készítése költséghatékonyabb lehet, mivel kevesebb anyagot és erőforrást igényel a gyártásuk. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy költséghatékonyan teszteljék és módosítsák a terveiket.