Cégünk 4. Születésnapját ünnepli

2019. április 1-én született meg cégünk, ami immáron 4 évessé vált

2023. április 1-én ünnepelte cégünk a 4 éves fennállását. Ez idő alatt hatalmas fejlődésen mentünk keresztül és sikeresen növekedésnek indultunk.

Immár 5 munkavállalóval és az induláshoz képest komoly termék- és szolgáltatás-portfólióval állunk a partnereink rendelkezésére.

A szülinap ünneplésének is megadtuk a módját, kicsit elvonultunk, ünnepelni ami igen jól sikerült.

De a szórakozás után nem lassulunk le, sőt: még elhivatottabb szakaszba lép a cégünk.

A vállalat a jövőben még nagyobb célokat tűz ki maga elé. Az egyik ilyen projekt egy nagyméretű, moduláris 3D nyomtató célgép megépítése, aminek elkészülését 2024. év végére tervezzük.

Fejlődés

Nagyon értékelem a lehetőséget és, hogy része lehetek ennek a csapatnak. Úgy érzem, hogy a kollégák segítségével és iránymutatásával sikeresen teljesíthetem a feladataimat, és fejlődhetek szakmailag.

Fekete Marietta, terméktervező

Köszönjük
A születésnapon való részvétel számos pozitív tulajdonságát lehetne felsorolni az alábbi cikkben, de rövidre fogva a szót elmondhatom, hogy a családias hangulatot teremtő buli megannyi pozitív élménnyel gazdagított, mint a munkaközösséggel eltöltött idő. A csapatépítő kikapcsolódásnak köszönhetően közös, sikerekben gazdag eredményekre számítunk a jövőben.
Erdősi Richárd, géptervező