Saját 3D nyomtatónk beszerzése

Új mérföldkő: Cégünk beszerezte első 3D nyomtatóját és elindította saját termékeinek gyártását

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk december 15-én ünnepelte a 3D nyomtatók világába való belépését, amikor egy Creality CR-30 szalagos nyomtató érkezett meg hozzánk. Az eszközt gyorsan és hatékonyan üzemeltettük be, és azóta már sikeresen elindult a saját termékeink gyártása.

Az új nyomtató különlegessége a szalagos elrendezés, amely lehetővé teszi az egyenletes és folyamatos nyomtatást. Ezáltal nemcsak kiváló minőségű, hanem hatékony és gyors termelést is biztosít a cégünk számára. A CR-30 többféle alapanyaggal is kompatibilis, beleértve a PLA-t, TPU-t, PETG-t és még számos más anyagot, így széles skálán mozog a nyomtatható termékek repertoárja.

Az új nyomtatóval együtt számos filament is bekerült a cégünk eszközkészletébe. Mostantól kezdve a palettánkon megtalálhatók a klasszikus PLA anyagok, valamint szemet gyönyörködtető zöld, szürke és gyöngyházszínű változatok is.

A nyomtatóval elindult a saját termékeink gyártása, amelyeket büszkén megosztunk ügyfeleinkkel a webshopunkon keresztül. Mostantól elérhetők a cégünk által tervezett és gyártott céges LED-es táblák, asztali céges táblák és dobozos-sör fogók. Ezek a termékek nemcsak esztétikusak és praktikusak, hanem a cégünk egyedi stílusát is tükrözik.

A jövőben további izgalmas termékekkel tervezzük bővíteni a kínálatunkat. Újabb innovációkra és egyedi megoldásokra számíthatnak ügyfeleink, és biztosak vagyunk benne, hogy a 3D nyomtatás segítségével még szélesebb körben érhetjük el és szolgálhatjuk ki a vásárlóinkat. Kövessék figyelemmel webshopunkat, és fedezzék fel egyedi termékeinket, melyekkel tovább erősítjük cégünk pozícióját a piacon!