Megalakultunk

2022. december 15-én került megrendezésre az Innovációs Szakkiállítás és Konferencia a BME Gép- és Terméktervezés Tanszéken

A Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gép- és Terméktervezés tanszék jóvoltából az egyetem ad otthon a „GT3 innovation” innovációs szakkiállításnak és konferenciának.

A cégünk mellett még 11 másik sikeres kis- és középvállalkozás vett részt, mint kiállítók.

A délelőtt folyamán előadások kerültek megrendezésre, majd délután egy kerekasztal beszélgetés vette kezdetét, amelynek témája az „Innovációs lehetőségek a kis- és középvállalatok horizontján” címet viselte. Ezen beszélgetés moderátora Dr. Horák Péter Gép- és Terméktervezés tanszékvezető volt.

A találkozó célja, hogy a hazai kis- és középvállalatok számára, hosszú távon a kutatás-fejlesztés elengedhetetlen a piaci verseny kihívásainak leküzdésére. A saját know-how megteremtése nagy kihívások elé állítja a hazai vállalatokat, amely tevékenység során, a sokszor világszínvonalú feladatmegoldás folyamata, eredményei nem kerülnek nyilvánosságra. A GT3 innovációs konferencia és szakkiállítás elsődleges célja, hogy a vállalatok a fejlesztéseik során végzett tevékenység bemutatására, az elért eredmények publikálására ugyanakkor a megszületett know-how fizikai formában megvalósult eredményeinek prezentálására is lehetőséget kapnak.

A rendezvényhez nyomtatott és elektronikus kiadvány is készült, amely tartalmazza az előadásokhoz tartozó publikációkat, valamint a kiállító cégek bemutatkozását.

Kiállítás
A kiállításon számos másik fejlesztő cég jelent meg és mutatta be termékeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy köztük mi is kiállíthattunk és hogy részt vehettünk az első GT3 Innovation kiállítson és konferencián, amelyet igazán innovatív kezdeményezésnek tartunk. Reméljük, hogy lesz folytatás, ha igen, mi ott
leszünk!

Dr. Gotthard Viktor, tulajdonos

Jelmondat
Ahogy a cégünk jelmondata is szól: „Sikerünk közös cél!” ez sokat elárul, azt gondolom.

Ha egy fiatalos, együttműködő és felkészült partnert keresel, vedd fel a kapcsolatot a Csapatunkkal!
Gotthard András, tulajdonos

A böngésződ nem támogatja a beágyazott PDF tartalom megjelenítését, KATTINTS IDE, hogy megnyithasd!

A Szakkiállításon megjelent szakmai kiadvány G-MAX Europe Kft-re vonatkozó része a képre kattintva teljes terjedelmében elérhető.
A teljes kiadványt elolvasni vágyók a GT3 tanszék honlapján tudják megtenni, valamint itt megtalálják a konferenciáról szóló cikket is:

https://gt3.bme.hu/hirek.php?lepes=2&kategoria=0&hirid=245