Megalakultunk

2019. április 1-én született meg cégünk

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy 2019. április 1-én megalakult a három Gotthard fivér és édesapjuk által alapított G-MAX Europe Kft.

A cég fő profiljai közé tartoznak a biztonságtechnika területén tervezés, tanácsadás és kivitelezés, RWA, beléptetőrendszerek, az automatizálás, géptervezés, alkatrészgyártás, prototípusgyártás és a prémium LED világítástechnikai termékek forgalmazása. A 3D nyomtatás szintén a cégprofilba tartozik.

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a maximumra törekszünk, mind az üzleti-baráti kapcsolatok mind a megrendelők elégedettsége területén. A nevünkben megjelenő MAX szó is ezt tükrözi valamint mozaikszóként a cég tevékenységére is utal: Műszaki Alkalmazástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató.

Fontosnak tartjuk és eltökéltek vagyunk abban, hogy a minőségben nem kötünk kompromisszumot. Ugyanakkor rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk az igényekhez és mindig segítünk a Megbízók igényei szerinti egyedi megoldás konfigurálására.

Keress minket bizalommal, ha a látsz együttműködési területet a cégünkkel!

Együttműködés
Jelszavaink a fejlesztés, innováció és a profizmus. Keress minket bátran és megvizsgáljuk, hogy tudunk-e segíteni Neked. Minden esetben megoldásra törekszünk, az elakadás nem a mi asztalunk.
Dr. Gotthard Viktor, tulajdonos

Jelmondat
Ahogy a cégünk jelmondata is szól: „Sikerünk közös cél!” ez sokat elárul, azt gondolom.

Ha egy fiatalos, együttműködő és felkészült partnert keresel, vedd fel a kapcsolatot a Csapatunkkal!
Gotthard András, tulajdonos