Céges karácsony

Remek hangulatban zárta az évet a Cégünk egy grúz éttermi karácsonyi vacsorával

2023 december 22-én, Budapest egyik kiváló grúz éttermében rendezte meg cégünk hagyományos karácsonyi vacsoráját. Az esemény kiváló alkalmat teremtett a csapatépítésre és az évzárás ünnepélyes megünneplésére.

Az estét az étterem csodás atmoszférája határozta meg, ahol a grúz konyha különleges ízeit élvezhettük. A résztvevők elragadtatással számoltak be az ínycsiklandó fogásokról, melyek igazi gasztronómiai élményt nyújtottak mindenkinek. Az ételválaszték gazdagsága és minősége igazi élménnyé tette a vacsorát, és hozzájárult a kellemes hangulathoz.

A vacsora után a csapat biliárdozni ment, amely kiváló lehetőséget biztosított a lazításra és a közös szórakozásra. A biliárdasztal körül kialakult versengés és nevetés tovább erősítette a csapatszellemet, és emlékezetessé tette az évzáró rendezvényt.

Az este során beszámoltunk az év eredményeiről is. Örömmel tájékoztattuk a résztvevőket, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott pályázatunk jól halad, és ígéretes eredményeket értünk el. Emellett büszkén osztottuk meg a hírt, hogy új területek is beindultak a cég életében.

A cégünk az év folyamán beruházott egy szalagos 3D nyomtatóba (Creality CR-30), és mostantól kezdve a webshopunkban elérhetőek a különféle 3D nyomtatott termékeink is. Ez új lehetőségeket teremt a vállalkozásunk számára, és reményeink szerint még szélesebb körben elérhetjük a vásárlóinkat.

A biztonságtechnika területén is komoly előrelépéseket tettünk, hiszen elnyertünk egy nagyobb projektet (BMW autógyár, Debrecen), melynek kivitelezése jelenleg is zajlik. Ez a siker tovább erősíti cégünk pozícióját ezen a területen, és biztos alapot teremt a jövőbeli növekedésünk számára.