Gépészeti tanácsadás referenciánk

Cégünk szakmai támogatásával létrejött és elindult a MAAS Factory platform, amely egy szabad kapacitáskereső és online piactér

A MAAS Factory weboldalt fejlesztő cég felkeresett Bennünket 2022-ben, hogy a weboldal működésének és szakmai oldalának tanácsadói legyünk. A közös munka még abban az évben kezdetét is vette. Elsődleges feladatunk az volt, hogy megismerkedjünk a feladattal és felállítsunk egy követelményjegyzéket, hogy mik is azok a funkciók, amiknek megléte elengedhetetlen a működést tekintve. A kutatási munka ezután vette kezdetét. A legfontosabb feladatunk az volt, hogy egy műszaki szempontból kifogástalanul működő rendszert tervét hozzuk létre. Kitalálásra került a matching-rendszer, vagyis az oldal azon része, amely az alkatrészhez lehetséges gyártókat sorakoztat fel. Amint lefejlesztésre került a megtervezett rendszer, megkezdtünk az oldal béta-tesztelését. Több felhasználót létrehozva, különféle szcenáriókat megtervezve, lehetséges vásárlók bőrébe bújva sokórás tesztelés vette kezdetét. Az oldalon talált esetleges gyenge pontjaira így fény derült és a javításuk megtörtént.

Egyedi vagy sürgősen legyártandó alkatrésze van és nem tudja, hol és milyen cég tudná legyártani a szóban forgó alkatrészt? Esetleg a felkeresett cégek leterheltek és nem tudták vállalni az alkatrészének legyártását?

A felsorolt problémák kiküszöbölésre született meg a MAAS Factory platform.

Egy gyors regisztrációt követően, töltse fel legyártásra váró alkatrészének rajzát és keressen cégeket egyszerűen, akik le tudják gyártani az Ön termékét. A weboldal egy gyártási képesség és szabad kapacitás kereső platform, ahol a regisztrált alkatrészgyártó és alkatrészgyártást igénylő cégek pillanatok alatt meg tudják találni egymást a cégen belüli leterheltségüket figyelembe véve. A megbízónak mindössze annyi a feladata van, hogy a gyártásra szánt alkatrészéről készített rajzot, illetve a termék néhány főbb paraméterét megadja, majd egy gyors keresést követően az oldal felsorakoztatja a cégeket, amelyek le tudják gyártani az alkatrészt a megadott adatok és paraméterek mentén. Ha a megrendelő talált egy szimpatikus árajánlatot, rögtön chat-en keresztül felveheti a kapcsolatot a céggel és már kezdődhet is az együttműködés.

Találd meg, amit keresel és fedezd fel a lehetőségeket!

További információt a platformról itt talál: https://maasfactory.hu/

A regisztráció pedig ezen a linken érhető el: https://system.maasfactory.hu/Account/Login?ReturnUrl=%2F